Како брзо и едноставно да се решите од забоболка?

Сподели со своите пријатели

За разлика од болки во нозете или мигрената, забоболката влијае на нашата исхрана, а секој кој некогаш поминал знае дека тоа е неблагодарно нешто.

Без оглед на денталната хигиена, кога тогаш ќе се сретнете со овој проблем. Сепак, не грижете се затоа што може да си олесните. Не треба да напомнуваме дека веднаш да одите на лекар кога ќе се јави болката, но со оглед дека забоболката се појавува секогаш кога сакате да одморите или имате стресен ден, не можете туку така да отрчате на лекар.

Тогаш природните состојки стапуваат на сцена. Едноставно е, делува брзо и потребни се само две состојки. Каранфил во прав и кокосово масло.

Процедурата е едноставна. Помешајте половина лажичка од двете состојки се додека не добиете паста. Се што треба да напарвите е три пати на ден на забите и на десните кои ве болат да ставате од истата и болката набргу ќе исчезне.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.