Како би реагирале ако дете ви побара запалка за цигара? (видео)

Сподели со своите пријатели

Во социјалниот експеримент за однесувањето на луѓето кон децата пушачи, група ентузијасти се обидуваат да ја подигнат јавната свест против пушењето со тоа што во јавноста ќе пуштат десетгодишно момче кое ќе бара запалка за својата цигара.

Loading...

Погледнете како луѓето реагираат кога дете ќе им побара запалка и какви совети ќе добие за неговата нездрава навика.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.