Како би изгледало општеството кога во него би живееле само 100 луѓе? (видео)

Сподели со своите пријатели

Интересна видео анимација е направена со цел да ни прикаже ако би зигледало општеството доколку во него би живееле само 100 луѓе.

Доколку сакате да знаете како тоа го замислуваат ескперитте во оваа област, односно социолозите тогаш погледнете ја анимацијата.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.