Како би изгледал светот без гравитација? (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Гравитацијата отсекогаш била незаменлива копнена состојка. Кога велиме дека таа е присутна, тоа значи дека постои редослед на нештата.

Loading...

Да не беше таа, ќе ни беше многу потешко да ја ставаме храната во уста. Не би можеле да одиме директно на земја, туку ќе летавме нелинеарно.

Како тоа би изгледало погледнете во приложеното видео.

 


Leave a Reply