Кафе бар во Куманово бара три работнички

Сподели со своите пријатели

Кафе бар во Куманово е во потрага по персонал. За потребите на кафулето се бараат женски лица со или без работно искуство на работна позиција – келнер.

Loading...

Сите информации достапни на телефон: 070 313 452.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.