Каде да го допирате партнерот за да може повеќекратно да доживее оргазам?

Сподели со своите пријатели

Стана нормално жените да бидат оние кои уживаат во аналниот секс, но кај мажите тоа се поврзуваше со хомосексуалноста.

Loading...

Сепак вистината е поразлична. Мажите се всушност оние кои чувствуваат поголема стимулација и задоволство доколку жената го допира нивниот анален отвор. Пенисот не е динственото место каде мажот може да се возбуди. Исто така, простатата е место кое значително ќе го напали.

Простатата се наоѓа веднаш зад коренот на пенисот и е со големина на монета. Може да се стимулира одвнатре со свиткан прстен.

Она што е најдобро кај стимулацијата на простатата е тоа што на мажите им овозможува доживување повеќекратни оргазми, исто како што е случајот со жените.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.