Јана Бурческа блесна на сцената во Киев (видео)

Сподели со своите пријатели

Јана Бурческа блесна со својот хит на вечершната втора полуфинална вечер на Изборот на песна за Евровизија. Како тоа изгледаше проследете од видеото подолу, а оние кои се надвор од Македонија ги повикуваме да гласаат за нашата Јана да не одведе во големото финале.

Најинтересен момент беше во самата најава за Македонија, кога дознаваме дека Јана Бурческа нема да настапи сама на сцената. Таа е трудна.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.