Ја заклучиле бабата дома, а таа одлучила да избега низ прозорец на 14. кат (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Една баба од Кина отворила прозорец од својот стан на 14. кат и се спуштила десет ката надолу пред некој да ја вовлече во зградата.

Loading...

Жената во осумдесетите години, за која се наведува дека има Алцхајмерова болест, избегала од својот стан во кој нејзиното семејство ја заклучило.

На снимката се гледа како, со црвена чанта, користи метални шипки од вентилацијата за да се спушти низ зградата.

Додека пожарнкарит епристигнале со душеци на надувување, старицата стигнала до петиот кат.

Кога се спуштила до четвртиот низ прозорец ја забележала една соседка и ја вовлекла на безбедно.

Старицата била неповредена во инцидентот.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *