Ја соблече својата маица за да ја даде на бездомник (видео)

Сподели со своите пријатели

Ова видео стана популарно на интернет, откако беше прикажано како целосно непознат човек му приоѓа на бездомник во трамвај, ја соблекува својата маица и му ја облекува на случаен бездомник.

Нема ништо повеќе што да се каже, освен БРАВО!


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.