Ја отворил вратата од гаражата и останал шокиран, ја фатил сопругата како го изневерува

Сподели со своите пријатели

Долго мислел дека бракот му е совршен, а потоа еден Англичанец на најлош начин дознал дека сопругата го изневерува.

Loading...

– Јас имам 38, а жена ми 35. Во брак сме 10 години и имаме две деца. Отсекогаш мислев дека мојот брак е среќен, но во последно време се се смени – вели тој и додава:

– Мојата сопруга и нејзината сестра секогаш флертуваа со својот полубрат, а јас секогаш мислев дека тоа е само безопасно флертување. Инаку, полубратот на жена ми има 34 години, не е оженет и ми се допадна на прв поглед. Го запознавме пред четири години кога мајка ми на жена ми се премажи.

– Многу е забавен, постојано менува девојки и интересно е да се поминува време со него. Пред неколку месеци имавме голема забава дома и поканивме многу пријатели и членови на семејството. Во одреден момент во ноќта се опијанивме и решивме дека е вистинско време за караоке и јас приближно знаев каде се микрофонот и звучниците во нашата гаража. Ја отворив вратата од гаражата, а животот ми се смени засекогаш. Никогаш не сум бил толку понижен – признава човекот.

 

 

– Мојата сопруга само го соблекла фустанот, а нејзиниот полубрат го откопчуваше појасот. Цело време страсно се гушкале и бакнувале. Нешто во стомакот ми се сврте. Ја затворив вратата и во полусвесна состојба се вратив на забавата и реков дека не можам да ја најдам опрема за караоке. Таа ноќ спиев на каучот во дневната соба и со денови потоа не можев да разговарам со жена ми. На крајот буквално ме турна во ќош и ме натера да зборувам за тоа што се случи – вели Британецот.

Loading...

 

 

-Ми се заколна дека немале секс и дека за се е виновен алкохолот. Таа ме молеше да и простам. Со целото мое срце би сакал да и простам и да продолжам со нормален живот, но не сум сигурен дека тоа е можно. Имам тотална конфузија во главата и не знам што да правам – заклучил човекот.