Ја изневерувал својата сопруга па го претепала, а љубовницата и помогнала (видео)

Сподели со своите пријатели

На интернет е објавен видео запис во кој главните улоги ги игра љубовен триаголник – брачен пар и љубовницата на сопругот. Овој пат, како што и обично излегува, сопругата не ја нападнала љубовницата, туку заедно со неа се здружила против него.

Го извеле на улица, каде имало поголем број луѓе кои се смееле на неочекуваниот расплет. Една од нив во рацете дури носела столче со кое прељубникот го удираше по грбот. Мажот е полугиол и не стигна ниту да се одбрани од ударите кои доаѓаа од две страни.

Девојката го изневерувала па тој реши јавно да ја посрамоти (видео)

Loading...

Да се биде уште полошо, му ги искинаа кратките панталони, па тој остана гол на улицата, посрамотен пред луѓето меѓу кои имаше и деца.

Оргиналото видео е објавено на кинеска социјална мрежа и во кратко време има милиони прегледи.

https://youtu.be/eIyhakK4uvs


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.