Jа изгубила својата работа, паднала во очај, па се случил пресврт во нејзиниот живот: Станала милионерка!

Сподели со своите пријатели

Грејс Кеј била самостојна фризерка пред да започне пандемијата, но морала да го затвори својот салон поради масовното заклучување.

Loading...

Откако се пријавила на една страница и започнала да објавува голи фотографии, наскоро открила дека имала повеќе од двојно поголем годишен приход од 18 000 фунти како фризерка за само еден месец.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gracey Kay (@gracey.baby69x)

 

Дури кога една пријателка и предложила да се пријави на споменатата страница започнала да размислува за целосна промена на професијата.

Грејс вели дека во почетокот се чувствувала „многу нервозна“ поради „застрашувачката“ нова заработка, но со текот на времето започнала да ја гради својата самодоверба, додавајќи: „Сега ја имам една од најпопуларните страници“.

Loading...

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gracey Kay (@gracey.baby69x)

 

„Досега заработив 800.000 американски долари и се надеван  дека ќе го имам мојот прв милион до следниот месец“, рече таа.

“Некои жени со кои се дружам имаат 50 или 60 години – тие заработуваат исто толку, ако не и повеќе од мене. Секој сака нешто различно – некои мажи сакаат слаби, некои облини, некои нозе – секој има свои желби. Без оглед на вашата големина или години „Можете да бидете горди на своето тело и да бидете задоволни со себе“, рече таа.

Грејс, 32, се надева дека ќе може да се пензионира за само неколку години, па се надева дека ќе собере доволно пари за своите потреби до 35-та година од животот.

 

Loading...

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gracey Kay (@gracey.baby69x)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *