Ја ископал починатата девојка, ја запалил и преспал во нејзиниот гроб: Тврди дека му се појавила на сон (видео)

Сподели со своите пријатели

Русинот Јуриј Головин (30) бил приведен затоа што го ископал ковчегот на поранешната девојка Олга Гилева, која починала пред пет години, а потоа нејзиното тело го запалил.

Како јавуваат руските медиуми, овој бизарен настан се случил во селото Меншчиково во Центарална Русија, на околу 1.800 километри од Москва.

Олга, тогаш 17-годишна, пред пет години извршила самоубиство, бесејќи се по кризата која ја доживеала поради раскинувањето.

Голови тврди дека од тој ден му се појавува во соништата. Тој го обвинил нејзиниот дух дека го прогонува и рекол дека мора да го запали нејзиниот труп за да престанат кошмарите.

На крајот пукал и со помош на 23-годишник чиј идентитет не е соопштен направил она што духот го барал – го ископал телото на бившата девојка и го запалил.

За среќа, Головин не бил целосен во својата намера. Ковчегот е оштетен од огинот, но не успеал да го запали целосно.

Да работата биде полуда, Головин е снимен како спие во ископаниот гроб на својата девојка.

Според руските закони, поради сквернавење на гробно место му се заканува казна затвор од пет години.

https://youtu.be/WYljFqaMWW4

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.