Ја интересираше што има во виршлите, па ги стави под микроскоп: Од глетката и се слоши (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Иако се меѓу највкусните производи, паштетите, намазите од месо, виршлите и другите форми на производи од суво месо се меѓу полошите производи.

Loading...

Виршлите обично се прават во фабрики каде отпадоци од месо, зачини и други состојки се сечкаат и се мелат во еднолична маса, која потоа се пакува во вештачки или природни обвивки.

Потоа тие се готват во пушница, се ладат под тушеви за вода и се пакуваат.

Овој пат хот-дог беше ставен под микроскоп. Погледнете како изгледа и размислете дали повторно ќе го јадете.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *