ИЗМАМА: Споделуваната снимка не е од Стајковци, туку од Србија (видео)

Сподели со своите пријатели

Видео снимката која овие денови вртоглаво се споделува на социјалните мрежи на македонските корисници на кои наводно е прикажан моментот во кој се поплавува Стајковци воопшто не настанало во Македонија.

Имено видеото е од поплавите кои ја зафатиле Србија во 2014 година, поточно населеното место Текија, Општина Кладово.

Во продолжение можете да го погледнете истото видео, објавено на 17.09.2014.

 

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.