09.11.2015 11:44

Изложба од 13-та Меѓународна ликовна колонија „Карпино 2015“


Народната установа Центар за култура „Трајко Прокопиев“ – Куманово, вечерва со почеток во 19:30 часот ќе биде домаќин на 13-та изложба од Меѓународната ликовна колонија „Карпино 2015“.

Изложбата е во организација на Мултимедијален центар „Карпино“, а со подрѓка ан Градоначалникот и Советот на општина Куманово и е дел од културните манифестации по повод одбележувањето на Денот на олособудвање на Куманово.

loading...


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments