Изложба на слики и графики од Детскиот ликовен камп „АСНОМ“

Сподели со своите пријатели

Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ утре ќе биде домаќин на изложба на слики и графики од Детскиот ликовен камп „АСНОМ“ од 2014 и 2015 година.

Изложбата ќе биде отворена во холот на НУЦК „Трајко Прокопиев“ – Куманово со почеток во 12 часот, а покровители на манифестацијата се Градиначалникот на Општина Куманово, Зоран Дамјановски и Советот на Општина Куманово заедно со Фондацијата за култура и спорт.

Свој настап на отварањето на изложбата ќе има и градскиот детски хор.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.