Излезноста во Старо Нагоричане до 15 часот е 28,18%

Сподели со своите пријатели

Излезноста во Старо Нагоричaне до 15 часот изнесува 28.18%, односно своето право го оствариле 938 лица од вкупно 3.333 колку што изнесува вкупниот број на гласачи во оваа општина.

Loading...

Според статистиката на ДИК, процесирани се скоро сите гласови, односно 99,88 отсто од сите кои досега излегле да го остварат своето право.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *