Излезноста во Липково само 13,55 отсто до 17 часот

Сподели со своите пријатели

Во Липково до 17 часот правото на глас го искористиле 3.436 граѓани, односно 13,55% од вкупниот број на гласачи кој изнесува 25.401.

Loading...

Според податоците на ДИК, обработени се 99,85 отсто од гласовите и Липково е меѓу општините со најмала излезност во државата до 17 часот.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *