Излезноста во Куманово до 15 часот е 23,54 отсто

Сподели со своите пријатели

Вкупно 2.534 гласачи од Куманово до 15 часот го оствариле своето право на глас на шестите претседателски избори во земјава, од вкупно 92.839 гласачи колку што брои избирачкиот список, покажуваат податоците на Државната изборна комисија, што е излезност од 23,54%.

Loading...

Сепак мора да се напомене дека засега обработени се незначителен број од гласовите, односно само 11,6 отсто.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *