Изгоре сува трева во атарот на село Клечовце

Сподели со своите пријатели

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи, во текот на изминатото деноноќие, екипата на ТППЕ Куманово  бележи интервенција во атарот на с. Клечовце, каде бил пријавен пожар предизвикан од опожарена сува трева.

Loading...

Пожарникарите делувале со едно ПП возило и четворица пожарникари од 15,00 до 17,05 часот.

Пожарот е ликвидиран, без податоци за опожарената површина како и за висината на предизвиканта материјална штета.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.