Изгоре патничко моторно возило на ул. Анѓа Ранковиќ

Сподели со своите пријатели

Екипата на ТППЕ Куманово во текот на изминатиот ден,  бележи една  интервенција  во  периодот  од  17,10 – 17,45ч кога од граѓани е пријавено опожарено патничко моторно возило на ул. Анѓа Ранковиќ во Куманово.

Loading...

Во гаснењето на пожарот учествуваа петмина пожарникари со едно ПП возило, јавува РЦУК во дневниот извештај.

Причината за опожареното возило и материјалната штета се непознати.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.