ИЗБОР ЗА МИС: Лево, десно, левоооо…. (видео)

Сподели со своите пријатели

Тие се преубави и презгодни. Изгледаат совршено во вечерни тоалети подеднакво како и во бикини и целиот свет ги гледа и навива за нив.

Штоможе датргне по зло на изборот за Мис?

Па, водителот може да прогласи погрешна девојка, како што имавме можност да видиме, камерата може да го фати моментот кога за „ова покрај тебе велат дека е поубава“, а може да сеслучи и да паднеш и да се посрамотиш пред милиони гледачи.

Мисица од Палермо тој срам веќе проголта.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.