Изберете чорапи и дознајте дали вашата новогодишна желба ќе се исполни!

Сподели со своите пријатели

Секогаш пред Нова година обично си поставуваме цели кои сакаме да ги постигнеме и посакуваме неколку желби кои ни се најважни. Тогаш со сето срце и душа веруваме дека ќе се остварат.

Loading...

За да проверите дали вашите желби и соништа ќе се остварат во новата година, одберете го чорапот што најмногу ви се допаѓа. Вашиот избор ќе ви каже колку е реална вашата новогодишна желба.

 

 

Првиот чорап

Вие сте упорна и личност со цели. Знаете дека животот не е секогаш лесен и дека работите често не одат како што очекувате, но сепак не се откажувате.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Му влета на новинар додека известуваше во живо и ги покажа градите (ВИДЕО)

Ако имате цел, не дозволувајте ништо или некој да ве натера да се откажете од неа. Направете се што е во ваша моќ и не губете го оптимизмот и ентузијазмот, па вашата желба сигурно ќе се оствари.

Покажете дека заслужувате успех и среќа со вашите постапки.

Loading...

Вториот чорап

Имате важни планови за следната година и знаете дека доколку навистина сакате да ги остварите, мора да излезете од зоната на удобност и да покажете дека сте подготвени за промени и трансформација.

Можно е вашето барање да се исполни и да имате неверојатна година, па мора веднаш да започнете со работа и да постапите во согласност со реалноста во која сакате да живеете.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Бил Гејтс: Идните генерации ќе живеат подобро

Исполнувањето на желбите е само во ваши раце!

Третиот чорап

Забавете за момент и размислете: дали навистина се движите кон она што наводно го сакате?

Сè што привлекуваме кон себе е последица на она што го правиме. Затоа, доколку сакате вашето барање да биде исполнето, мора да постапите соодветно.

Во моментов, не правите ништо околу тоа, само го барате, но ова е лесно да се поправи.

Променете го вашето однесување и вашата реалност исто така ќе се промени.