Ивона Јовановиќ со маестрална преработка на „Јовка Кумановка“ (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Кумановката Ивона Јовановиќ направи маестрална преработка на популарната песна „Јовка Кумановка“.

Loading...

Преработката е соработка со Силјан Пановски, исто така музичар од Куманово.

Уживајте.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *