Ивона и Мартинијан потпишаа договор со продукција ”Гранд”

Сподели со своите пријатели

Покрај Ален Хасановиќ, и Ивона Јовановиќ и Мартинијан Кириловски, и официјално станаа дел од најголемата српска продукција „Гранд“.

Loading...

https://www.youtube.com/watch?v=MzYsD62ghzY

Иако Мартинијан и Ивона не продолжија со пласман во шоуто ”Ѕвезде Гранда”, двајцата натпреварувачи од Куманово кои со својот неверојатен талент за пеење успеаја да го воодушеват целиот регион,  потпишаа договор на 9 години со „Гранд“ продукција.

https://www.youtube.com/watch?v=76wLmbNkc58

Во наредните 9 години продукцијата „Гранд“ во целост ќе се грижи за кариерата и имиџот на Ивона и Мартинија, а младите пејачи за сите свои активности ќе мора да бараат одобрение од својот нов менаџер, Саша Поповиќ.


Leave a Reply