Иванов: Празниците да ни донесат семејна радост, љубов и среќа (видео)

Сподели со своите пријатели

Претседателот Ѓорѓе Иванов упати новогодишна честитка до граѓаните на Република Македонија, со желби за бериќетна и Среќна Нова 2016 година.

-Имаме историска одговорност пред нашите потомци да им ја оставиме Македонија посилна и поуспешна, отколку што ја наследивме од нашите предци, истакнува претседателот Ѓорге Иванов.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.