Итно се бараат кнауф мајстори за работа во Германија

Сподели со своите пријатели

Агенцијата ЕУРОЏОБС е во потрага по работници за Германија со старт на 12 август.

Loading...

Се бараат кнауф – мајстори (двојна плоча) без глетување и молерај, со исплата од 8 e/m2 нето .

За сите работници важат условите како платено сместување, платен превоз – комбе.

Се работи на Ниска и Висока градба и ангажман на подолг период . Клиентот е сериозна фирма во Германија.

Работниците ќе бидат пријавени – осигурани во германска фирма

Сите позиции се само со ЕУ држава пасош/лчк .

Комисиската проба и интервју ќе се одржи во Македонија, Бугарија или Словенија.
Повеќе инфо за условите ќе ги добиете преку емаилот и бројот наведен за Мк.

Аплицирајте на емаил [email protected] /

Само сериозни кандидати ве замолуваме аплицирајте

Инфо во инбокс на странатаhttps://www.facebook.com/euroteam.euroworker

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.