ИСПОВЕД НА ЖИГОЛО: „Еве зошто ме ангажираат вашите жени“

Сподели со своите пријатели

Рајан Џејмс имал добра работа во финансиската индустрија кога решил да започне нов живот – како жиголо!

Loading...

Во својата автобиографија тој детално опишал што сакаат жените кога плаќаат за неговата услуга, зошто не легнуваат „со првиот човек што ќе го најдат во кафуле“ и како му кажал на семејството со што се занимава.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ryan James (@ryanjamessydney)

 

„Мојата поранешна девојка беше ескорт, а јас решив да тргнам по нејзините стапки. Дадов отказ од работата во банка и никогаш не погледнав назад. Работата ескорт е навистина нешто што те исполнува, а има и финансиски момент”, рекол Рајан. (34) чија минимална услуга чини 3.500 долари.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ryan James (@ryanjamessydney)

Loading...

 

„Жените обично бараат средба со вечера во луксузно издание. Тоа значи дека се среќаваме, одиме некаде на вечера, а потоа во хотел или апартман каде клиентот добива индивидуално, посебно искуство“, вели Рајан.

Целиот „дејт“ трае најмногу шест часа.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ryan James (@ryanjamessydney)

 

Ако жената сака да преноќи со него и да појадува наутро, на цената се додаваат 1.000 долари!

– Никој од нив не бара само секс, туку го бара целото искуство. Секако дека не би ми се јавиле ако не сакаат секс, но тоа не им е примарна причина за ангажирање придружник. Трошиме многу време за разговор, им недостига друштво. Многу жени кои ме најмуваат изгледаат доволно добро за да можат да влезат во кафуле и да изберат кој било маж, да го однесат дома. Но, тие сакаат поинакво искуство што ќе им го дадам“, рече тој како гостин утрото во Австралија. програма.

Loading...

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ryan James (@ryanjamessydney)

 

Неговата најмлада клиентка имала 20 години, но тој признава дека главно постари жени му се клиентела.

„Имав и невини клиентки, на кои прв пат им беше со мене, како и оние кои сакаа тројка. Има и разведени жени, како и такви кои сѐ уште се во брак, но нема интимност во таа врска. Често се жалат дека мажите мислат само на себе, дека приказната во кревет е завршена штом партнерот ќе ја достигне кулминацијата“, вели тој.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ryan James (@ryanjamessydney)

 

Loading...

„Прво им кажав на пријателите, имаше различни реакции. Потоа им кажав на семејството. Оваа работа не е нешто што ниту еден родител би го избрал за своето дете, но нашите односи не се распаднаа поради тоа”, рекол Рајан.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ryan James (@ryanjamessydney)