Искористените вреќички од чај ги бркаат глодарите од вашата кујна (видео)

Сподели со своите пријатели

После секое пиење чај, вреќичките најчесто завршуваат во канта за отпадоци, од проста причина што малкумина луѓе знаат дека нивната употреба не завршува со пиењето на топлиот напиток.

Loading...

Искористените вреќички за чај отпосле може да ви помогнат да го смирите убодот од комарец, да ги намалите подочњаците, да ја разбиете масноста на чиниите, да го спречите непријатниот мирис во патиките, па дури и да го избркате непријатните глодари, бидејќи тие навистина не го сакаат мирисот на еаукалиптус, односно, народски познато како нане.

Еве неколку примери за тоа како да ги доискористите веќе користените вреќички од чај.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.