Интензивно се пука – полицијата затвори уште еден приод

Сподели со своите пријатели

Според најновите информации од терен борбите во Куманово повторно добија на интензитет и полицијата го затвори приодот од Лукоил кон Зелен Пазар.

Loading...

Според информациите се зборува дека ќе има и вонреден полициски час. Локалното албанско, ромско и македонско население нагло го напушта Диво Насеље.

Leave a Reply