ИНСТАГРАМ ПОВТОРНО ПАДНА: Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми

Сподели со своите пријатели

Корисниците ширум светот повторно пријавуваат проблеми со социјалната мрежа Инстаграм.

Loading...

Околу 14 часот и 55 минути, сајтот Down Detector забележа зголемување на бројот на пријави од корисници кои тврдат дека нивниот Инстаграм не работи.

Корисниците исто така известуваат дека ја добиваат пораката: „Something went wrong. There’s an issue and the page could not be loaded“.

Инстаграм сè уште не се огласил во оваа прилика.

Од она што успеавме ние да го провериме, изгледа дека Македонија не е опфатена со проблемот и кај нас функционира.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Политико: ВИ споделува лажни информации за европските избори