Имајте убава насмевка со 50 насто намалени цени во ”Дентал Ленд” (галерија)

Сподели со своите пријатели

Новотворената стоматолошка ординација ”Дентал Ленд” во Куманово, на своите пациенти во месец септември им нуди намалување на услугите за 50 насто за чистење на забен камен и полирање на заби.

Loading...

[huge_it_gallery id=”190″]

Под вештите раце на д-р Александра Алексовска и д-р Магдалена Илиевска, добијте убава насмевка и здрави заби, а воедно чувстувајте се пријатно во просториите отврени од 7 до 19 часот на ул. Народна Револуција 70/1/2, или поточно во зградата над продавницата Персин.

11891222_426605190856091_4836023082181928898_n

Закажете преглед и станете матичен пациент на бројот 031- 511 – 521.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.