Има само девет години, а воодушеви 27 милиони луѓе (видео)

Сподели со своите пријатели

Сар Андреус има само девет години и поради својот талент во уметничко лизгање сега е вистинска интернет сензација.

Loading...

Со уметничко лизгање започнала да се занимава кога умала само три години.

Настапот го изведува на песната „ Whip My Hair“ од Вилоу Смит, а ги освои срцата на милиони луѓе ширум светот.

Доказ за тоа се и 27те милиони прегледи на видеото кое е поставено на YouTube.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.