Има 41 година и никогаш немал се*с: Направил страница со надеж дека ќе најде вистинска љубов

Сподели со своите пријатели

Во 2016 година, Даниел направил веб – страница за себе под името „Слободо момеч од Аделаида“ со надеж дека ќе најде вистинска љубов, пишува „Мирор“.

Loading...

По отворањето на веб-страницата, 41-годишниот Даниел платил  огласи што ќе донесат други синглови на неговата страница. Сепак, тој се уште не ја сретнал среќната девојка што ја барал  сите овие години.

 

 

Тој има многу специфичните барања за неговата идна девојка, а тоа е дека таа не смее да има никакво искуство кога станува збор за врски и секс, исто како и тој.

Во видеото на својата веб -страница, Даниел објаснил дека сака жена која целиот свој живот го поминала фокусирана на нејзината кариера и „чувана за себе во вистинско време“, за да биде иста како него. Сепак, тој брзо се разочара кога сфатил дека речиси никој повеќе не го чека „вистинското време“ за секс.

 

Loading...

 

И покрај тоа, тој се уште се надева дека ќе најде некоја со кого ќе може „да стори сé од самиот почеток“.

„И затоа ја водам оваа веб -страница и плаќам за реклами“, објасни Даниел, откривајќи како неговата партнерка може да биде од која било возраст, но таа треба да се образува за да може интелектуално да се поврзат.

Со текот на годините, тој се запознал со некои „многу убави“ жени, како што самиот вели, но досега ниту една од нив не била „вистинската“, па објаснил каков треба да биде неговата  идеалена партнерка:

 

 

Loading...

„Ако таа ужива да зборува за филозофија, литература, наука или нешто академско, таа е вистинската личност за мене“.