Има 13 милиони прегледи и само една година, а веќе вози сноуборд (видео)

Сподели со своите пријатели

Бебето Слоан оваа зима започнува со првото неверојатно хоби – возење сноуборд. Малото детенце од Јута со својот татко учи да биде најдобриот и највештиот на снегот. Дури е и направен најмалиот сноуборд за да може да си ги оствари соништата.

За само три дена, вештинит ена оваа бебе ги погледнале 13 милини луѓе, а зошто вие да пропуштите?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.