Илузионист во последен момент избегна смрт пред стотина луѓе (видео)

Сподели со своите пријатели

Познат илузионист од Канада, Дарси Оук, за време на новогодишната парада во лондон изведе трик со кој за малку ќе го изгубеше животот.

Оук пред неколку стотици луѓе дозволил да му ја затворат главата во малиот аквариум во кој сипале вода.

Подигнат да виси во воздух, тој скоро цели два минути издржал без воздух и во последен момент успеал да се ослободи од оковите кои самиот ги барал.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.