15.07.2019 10:55

Илјадници пајаци секојдневно ја окупираат оваа канта за смет (ВИДЕО)


Еден жител на Тексас се пожалил на необична, а скоро и несекојдневна ситуација која се случува во неговиот двор.

Тој секоја недела има потешкотии со чистење на кантата за смет и тоа поради инвазија на пајаци.

loading...

Имено, илјадници пајаци се собираат околу кантата за смет, а на видеото може да се види како бргу паѓаат на земјата.

– Тие се скогаш тука кога ќе го изнесувам сметот, објаснил човекот и одал дека од некоја причина пајаците ја сакаат истата канда, иако ги има повеќе во дворот.

Image by Brett Hondow from Pixabay


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments