Иден шампион: 16 месечно бебе може да преплива базен во еден здив (видео)

Сподели со своите пријатели

Оваа девојче од Канада стана вистински интернет хит, откако нејзиниот татко онлајн го постави оваа видео.

Loading...

Елизабет има само 16 месеци. Се уште не знае да оди, но во водата се однесува како вистински професионален пливач.

Неверојатно, но таа успеала да го преплива базенот во еден здив. Елизабет веќе ја тренираат професионални инструктори по пливање, но и покрај тоа веќе се гледа дека во неа има огромен талент и љубов кон овој воден спорт.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.