И се смачило затоа што маж и премногу пушел, па одлучила цигарите да ги стави во фен и да се освети (видео)

Сподели со своите пријатели

Една жена дошла до неверојатна идеја како својот спруг да го натера да ги остави цигарите.

Имено, нејзиниот маж премногу пушел поради што таа куп цигари ставила во фен, ги запалила, а потоа димот му го ставила во лице.

Не му беше лесно да се избори со целиот ужас, но веруваме по ова ќе размисли дали ќе пали цигари пред својата сопруга.

Loading...

Cigarette Smoke Hairdryer Blast

'I'm sick of my husband smoking around me, so I gave him a taste of his own medicine…' ?

Публикувахте от LADbible в Вторник, 29 август 2017 г.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.