И Куманово дел од Google street view (фото)

Сподели со своите пријатели

Од денеска перку платформата на Google street view можете да патувате виртуелно по улиците на Република Македонија, а меѓу другото од вашиот дом можете да прошетате низ Куманово.

Loading...

 

google street view


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.