И Google со честитка за Денот на независноста (фото)

Сподели со своите пријатели

Доколку го отворите вашиот пребарувач и ја отворите страницата на Google, таму ќе ве чека лого на пребарувачот со кое компанијата го честита Денот на независноста на Република Македонија.

Loading...

Ова го гледаат сао корисниците од нашата држава, додека за останатите важи стандардниот изглед и денес.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.