И ги извадил органите, затоа што за време на сексот го изговорила името на поранешниот маж

Сподели со своите пријатели

Имале груб секс, но ни двајцата ни во сон не би замислиле дека тоа искуство ќе заврши трагично.

Loading...

Фидел Лопез е оптужен за убиство на ствојата девојка Марија Немет, откако самиот и призна дека со голи раце и ги извадил внатрешните органи откако два пати го изговорила иммето на својот поранашен сопруг во текот на сексуалниот чин, пишува во соопштението на полицијата.

Тој објаснил дека бил пијан и исфрурстриран во моментот кога таа го изговорила името на другиот маж додека имале груб секс во гардероба во еден апартман на Флорида.

Истражителите велат дека Лопез признал дека ги искршил стаклените врата, направил дупки во ѕидот и ги искорнал вратата на ормарот.

Потоа се вратил кај својата девојка Марија која без свест лежена на подот и наставил да ја унакажува со разни предмети, пред самиот со голи раце да и ги извади внатрешните органи. Пред да ја повика полицијата, тврди дека нејзиното тело го однел во бањата и се обидел да ја измие и да ја оживее.

Откако ги измил рацете, испушил цигара и повикал полиција за да им соопшти дека неговата љубовница престана да дише. Според извештајот на службениците, девојката ја пронашле како лежи гола во локва крв.

Подоцна е откриено дека парот првин пиел текила, а подоцна следувал сексот. Таа побарала да стави пивска влаша во нејзиниот полов орган, но на крајот сексот завршил со свирепо убиство.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.