Вечерва во Трговски ќе се оддржи хуманитарна забава

Сподели со своите пријатели

Кумановци вечерва уште еднаш ќе можат да ја покажат својата хуманост и да донираат за оние кои имаат потреба, притоа забавувајќи се со одлична музика. Со почеток од 22:00 часот, во барот Трговски ќе се оддржи хуманитарна забава, на која свој настап ќе имаат Даниел Ѓуревски и Иван Петковски.

Loading...

Како едни од поискусните диџеи во градов, Даниел и Иван преферираат различни стилови на музика, кои сепак успееваат да ги вклопат и да креираат една музичка приказна на која публиката никогаш не останала рамнодушна. Сите соберени средства од забавата ќе бидат донирани во хуманитарни цели.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.