Хрватски новинар две минути разговараше со празна столица: Ќе се изненадите зошто (видео)

Сподели со своите пријатели

Откако редовното месечно истражување  „CRO Demoskop“ покажало дека учесниците во анкетата за истражувањето на политичарите најчесто заокружуваат „никој“, односно нитуеден од понудители политичари, новинарот Зоран Шпрајц одлучил гостин да му биде никој.

„Господине Никој, добровечер, добредојдовте во „RTL Direkt“. Како се чувствувате како најпопуларен хрватски политичар? Да, ви како Никој се чувствувате никако, замислете како се чувствуваат оние кои досега мислеа дека се некој“ – рекол новинарот на рпазната столица пред себе.

https://youtu.be/J0ErMSLdno4

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.