ХРАБРОСТ ИЛИ ЛУДОСТ: Неверојатна прошетка по замрзнато езеро (видео)

Сподели со своите пријатели

Да се чекори по заледена река или езеро може да биде екстремно опасно, но не и за овие двајца планинари и храбри егзибиционисти.

Погледне го нивното чекорење по замрзнатото езеро на планината Висока Тара во Словачка.

Мразот секој момент може да се скрши под нозете, а во водата не сакаме да замислиме колку е студено.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.