Хороскоп за вторник, 4 февруари

Сподели со своите пријатели

Овен

Loading...

ЉУБОВ: Денес би можеле да доживеете нешто возбудливо во љубовта.

РАБОТА: Ќе имате можност да ги тестирате вашата работна способност и креативност.

ЗДРАВЈЕ: Добро.

Бик

ЉУБОВ: Ќе ви се допадне некој со кого соработувате или имате деловен однос.

РАБОТА: Ќе забележите мал напредок, иако нема да бидете во чекор со работата.

ЗДРАВЈЕ: Слабо.

Loading...

Близнаци

ЉУБОВ: Ќе остварите контакт со лицето за кое сте заинтересирани.

РАБОТА: Можете лесно да најдете работа во странство или да работите за странци.

ЗДРАВЈЕ: Стабилно.

Рак

ЉУБОВ: Се чини дека ќе има можност да направите чекор, но вашето чувство е мамење.

РАБОТА: Добар ден за промена ако го сакате тоа.

ЗДРАВЈЕ: Добро.

Loading...

Лав

ЉУБОВ: Нема да се задоволувате со некој за кој сметате дека е обичен.

РАБОТА: Можеби ќе имате можност да работите како дел од здружението.

ЗДРАВЈЕ: Одлично.

Девица

ЉУБОВ: Хармонија во врската и подобра комуникација со вашата избрана личност.

РАБОТА: Ќе имате успех во кариерата или напредок.

ЗДРАВЈЕ: Многу добро.

Loading...

Продолжува на следната страница


Pages: 1 2

Leave a Reply