ХИТ Видео: Калуѓерка трча по својот куфер (ВИДЕО)

[adrotate banner="26"]
Сподели со своите пријатели

Дубровчани и нивните гости, кои случајно се нашле на вистинското место во вистинско време, вчера секако ги насмеа глетката на калуѓерка која многу вешто трча надолу по куферот кој и ‘побегнал’.

Loading...

Еден корисник на социјалните мрежи го сподели видеото во групата на Фејсбук Сообраќајни незгоди и несреќи, а видеото набрзо стана вистински хит и наиде на бројни коментари.

„Господ и праќа порака дека не треба да се врзува за материјалните работи, но сè уште не е подготвена“, „На почетокот мислев дека шеикот трча, а тоа е калуѓерка“, „Таа е поподготвена од половина од ХНЛ“, „Има автобуска карта не се плаќа, брза и вака“, „А кој ќе ја плати штетата на автомобилот? Епархијата? тие се само дел од сега повеќе од 250 коментари кои се наредени под објавата што некои ја прогласија за најдобри на страницата.