ХИТ СНИМКА: Го фатила во прељуба па тврдел дека тоа е секс кукла (видео)

Сподели со своите пријатели

На интернет кружи снимка која ја направила изневерена девојка која го гледала своето момче во сексуална игра со друга жена. Прво ги гледала, а потоа ја вклучила камерата па следувал пресврт каков се уште не сме виделе на социјалните мрежи.

Хакери објавија имиња на 37 милиони прељубници – меѓу нив Тони Блер и луѓе од Ватикан

Loading...

Кога девојката со телефон влегла во просторијата каде се одвивала акцијата и го запрашала момчето што се случува и која е полуголата жена со него, тој налутено одговори дека тоа е секс кукла.

БИЗАРНА КАЗНА: Поради неверство ќе мора да пере лешеви во мртовечница

Целосен распад на системот следуваше кога полуголата девојка започна да се преправа дека е кукла, додека девојката хистерично вика на неа и своето момче.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.