Хит фотографија на социјалните мрежи: Ја критикуваше бидејќи е гласна додека води љубов

Сподели со своите пријатели

На Фејсбук групата „Контроверзен хумор“ се појавило смешно предупредување. Имено, еден од станарите напишал на хартија дека  комшивката „многу вика“ додека води љубов со својот партнер, а потоа го закачил на зидот.

Loading...

На таблата, веројатно во ходникот на влезот на зградата, е закачен лист  на кој станарката е критикувана затоа што додека води љубов, не ги почитува домашните правила.

Ова предупредување брзо стана хит на социјалните медиуми, а на листот  буквално било напишано:

– Би ја замолил „дамата“ од стан 39 да не вика додека „води љубов“! Те слуша целата зграда !!! Ова е град, а не поле на кое очигледно сте навикнати! Засрамете се, децата ве слушаат! Следниот пат, ставете лента на устата кога немате воспитување! – пишува на листот.

Реакциите на читателите беа различни. Некои го поддржувале соседот што предупредува, други пак соседот кој ужива во животот

 

 

Loading...